Telefonunuzdan Bir Fotoşəkil Necə Silinir

Mündəricat:

Telefonunuzdan Bir Fotoşəkil Necə Silinir
Telefonunuzdan Bir Fotoşəkil Necə Silinir

Video: Telefonunuzdan Bir Fotoşəkil Necə Silinir

Video: Telefonunuzdan Bir Fotoşəkil Necə Silinir
Video: Telefona uzaktan bağlanıp her şeyi gösteren uygulama! - AirDroid 2024, Aprel
Anonim

İndiki vaxtda bir çox cihaz məlumatları saxlamaq və hərəkət etdirmək üçün kifayət qədər asandır. Flash kartlar, pleyerlər, kompüterlər, kameralar bir-biri ilə çox asanlıqla qarşılıqlı əlaqə qurur. Əsas odur ki, onları necə bağlayacağınızı öyrənək.

Şəkil qapıçısı
Şəkil qapıçısı

Zəruri

  • Telefon
  • Kart oxuyucusu
  • USB kabeli
  • Bluetooth

Təlimat

Addım 1

Fotoşəkilləri telefonunuzdan kompüterinizə köçürməyin ilk üsulu üçün telefonunuzu və kompüterinizi bir-birinə bağlayacaq xüsusi bir USB kabelinə ehtiyacınız olacaq. Flaş sürücü rejimində qoşulduqda işləyən telefonlar var, bəziləri üçün xüsusi bir sürücü lazım ola bilər. Telefon sistem tərəfindən işə salındıqda, şəkillər adi rejimdə mühitdən kompüterə kopyalana bilər.

Addım 2

Fotoşəkillərin yüklənməsinin ikinci yolu bluetooth vasitəsilə telefondan telefona ötürülməsidir. Bunun üçün bu daxili xüsusiyyətə sahib telefonlar lazımdır. Hər iki cihazda "bluetooth aktivdir" rejimi açılır və lazımi fotoşəkillər telefondan telefona köçürülür.

Addım 3

Ayrıca, telefondan çıxarılan fotoşəkillər telefonun çıxarıla bilən bir yaddaş kartından oxuyaraq əldə edilə bilər. Bunu etmək üçün şəkillər telefonda deyil, çıxarıla bilən bir yaddaş kartında olmalıdır. Kartı çıxartmalı, kompüterə qoşulmuş bir kart oxuyucusuna qoymalı və lazım olan fotoları kopyalamalısan.

Tövsiyə: